1.6 Tesztelés, élesítés


Csatlakozási feladatok 1. kategória (lakosság 3000 fő alatt)

Elszámolható maximális bruttó összeg (Ft)
2. kategória (lakosság 3000-10000 fő között)

Elszámolható maximális bruttó összeg (Ft)
3. kategória (lakosság 10000 fő felett)

Elszámolható maximális bruttó összeg (Ft)
1.6
Tesztelés, élesítés
240 000 280 000 450 000

Kötelezően elvégzendő tevékenység

Tervezhető:

Feladat

valamennyi szakrendszerre vonatkozóan az ASP szolgáltatáshoz történő csatlakozás során az önkormányzat számára kialakításra kerülő szolgáltatások működésének tesztelése, ellenőrzése (keretrendszer és szakrendszeri csatlakozás, adatátadási folyamat), valamint a migrált és átadott adatok tesztelése, ellenőrzése, a a kapcsolódó dokumentációk, tesztforgatókönyv, tesztelési jegyzőkönyv, dokumentált teszteset kidolgozása, a tesztelés, élesítés támogatása.

Teljesítés igazolása: Tesztforgatókönyv, tesztelési jegyzőkönyv, dokumentált teszteset.

Az IP Monitoring Kft. az Önkormányzati szakrendszerek adatminőségének javítása, migrációja, tesztelés, élesítés feladatokra az E-Szoftverfejlesztő Kft. szakmai együttműködő partnere.

Ajánlat:

Az ASP migrációs pályázatírással, projektmenedzsmenttel, alkalmazandó dokumentumokkal kapcsolatosan elsősorban a saját pályázatíróval való együttműködést javasoljuk, informatikai eszközök beszerzésével a saját rendszergazda vagy informatikai beszállító, informatikai biztonsági szabályzattal kapcsolatosan az elektronikus információs rendszerek biztonságáért felelős bevonásával (ha vannak).

Ha a pályázattal, szolgáltatással, csatlakozási feladatokkal kapcsolatban kérdése, kérése van, akkor keressen meg az elérhetőségeken.

Az IP Monitoring Kft. vállalja az ASP csatlakozással kapcsolatos szolgáltatások teljes körű elvégzését (előleg nélkül, referenciával, garanciával):

Kérjen ASP migrációs ajánlatot, szolgáltatásra vonatkozó szerkeszthető Ajánlattételi felhívás minta: Ajánlattételi felhívás minta letöltése

Tisztelt Partnereink! Migrációval kapcsolatos probléma, kérdés esetén az E-Szoftverfejlesztő Kft-t keressék, az alábbi elérhetőségeken:
eszoftirodafgy@gmail.com, migracio@eszoft.hu, telefon: +36 44 449 153, +36 70 775 32 97